Sagbråten & Olsen

Velkomen til konsert med songaren Svein Erik Sagbråten og pianisten Stian Alexander Olsen! Karane har samarbeida tett med ulike prosjekt dei siste åra, og med konsertar i Den Norske Opera og Ballett, på Nasjonalbiblioteket, i Eivind Groven sitt orgelhus og på Jørn Hilme-stemnet. Saman har dei vore viktige formidlarar av musikken etter komponistane Eivind Groven og Halfdan Jebe. Denne gongen har dei satt saman eit variert program med utelukkande nordisk musikk. Noko er kjent, og alt av stor musikalsk kvalitet.

Billettar kjøper du her: https://romansekonsert.ticketco.events/

Valdres Folkemuseum, torsdag 23. januar 2020 kl. 19.00

Svein_Erik_Sagbraten.jpg (Foto/Photo)

Svein Erik Sagbråten tok sin musikkutdannelse ved Østlandets musikkonservatorium og Statens Operahøgskole. Han har siden 1988 jobbet som profesjonell sanger, og har gjort stor karriere både som operasanger og dirigent. Han var i 21 år fast ansatt som solist ved Den norske Opera, hvor han sang over 80 ulike roller innen opera, operette og musikal. Han har i tillegg vært engasjert ved alle de store norske operakompaniene, og har vært solist ved utallige fremføringer av oratorier og andre kirkemusikalske verk.

Stian_Alexander_Olsen.jpg (Foto/Photo)

Stian Alexander Olsen tok i 2017 sin mastergrad i klaver ved Norges Musikkhøgskole, hvor han studerte med Einar Steen-Nøkleberg og Jens Harald Bratlie. Han er en aktiv solist, akkompagnatør og kammermusiker, og har samarbeidet med bl.a. Geir Inge Lotsberg, Sander Tingstad og Anders Baasmo Christiansen. Han er fast akkompagnatør ved bla.a. Ringerike Sommersymfoni, og har akkompagnert utallige musikere og kor i sin korte karriere.