Shakespeare på museet

Konsertar, kor-musikk og foredrag

William Shakespeares verker har inspirert forfattere, komponister og kunstnere i 400 år. Nå inviterer Øystre Slidre sanglag til konsert hvor vi framfører kormusikk basert på Shakespeares tekster. Med oss på konserten har vi forfatteren Inger Merete Hobbelstad og pianist Stian Alexander Olsen. 

TID: To konserter søndag 26. mai, kl. 17.00 og 19.30

STAD: Festsalen på Valdres Folkemuseum 

PRIS: 250 kr. Billett kan bestilles ved å bruke Vipps til nr. #502659. Merk betaling med navn, antall billetter og hvilket tidspunkt du ønsker. Du kan også reservere billetter på tlfnr. +4797689066. 

 • Øystre Slidre songlag.
  1/3
  Øystre Slidre songlag.
 • ​Inger Merete Hobbelstad er profilert kommentator i Dagbladet. Hun har skrevet boken "Å leve med Shakespeare", en 600 siders essaysamling som viser hvordan Shakespeare fremdeles har noe å fortelle oss. Hun vil presentere Shakespeares forfatterskap i dialog med musikken.
  2/3
  ​Inger Merete Hobbelstad er profilert kommentator i Dagbladet. Hun har skrevet boken "Å leve med Shakespeare", en 600 siders essaysamling som viser hvordan Shakespeare fremdeles har noe å fortelle oss. Hun vil presentere Shakespeares forfatterskap i dialog med musikken.
 • Stian Alexander Olsen er oppvokst på Fagernes og har avlagt mastereksamen i solistisk klaverspill ved Norges musikkhøgskole. Koret har samarbeidet med ham tidligere, og vi ser fram til å høre Shakespeare-inspirert klavermusikk fra ham.
  3/3
  Stian Alexander Olsen er oppvokst på Fagernes og har avlagt mastereksamen i solistisk klaverspill ved Norges musikkhøgskole. Koret har samarbeidet med ham tidligere, og vi ser fram til å høre Shakespeare-inspirert klavermusikk fra ham.