Erling Stordahl-teater

Teaterforestilling - fragmentar av et liv

Fragmenter_av_et_liv.jpg (Foto/Photo)

Jeg trodde en gang jeg var alene om å være annerledes

Storedal kulturscenter sett opp teaterframsyninga "Jeg trodde en gang jeg var alene om å være annerledes". Produksjonen har premiere på Valdres Folkemuseum 20. juni 2022. Ting billett no, velkomen!

TID: Måndag 20. juni kl. 18.00
STAD: Amfiscena, Valdres Folkemuseum
PRODUSENT: Storedal kultursenter
PÅ SCENA: Bjørn Skagestad, Espen Leite
KJØP BILLETT HER

Vi er alle annerledes. Annerledes enn vi tror. Vi vandrer alle i mørket. Noen fordi vi ikke ser med øynene, noen fordi vi ikke ser med tankene. De fleste av oss fordi vi ikke ser hverandre. Vi vandrer i mørket og øder krefter for å bekjempe en fiende vi ikke kjenner. De stirrende øyne som søker våre feil, de redde øyne som stirrer for å skjule sine egne.

Erling Stordahl
  •  (Foto/Photo)
    1/1

Erling Stordahl

Erling Stordahl var blind, men såg likevel – eller nettopp difor – klårare enn dei fleste. Tankegodset bak livsverka Ridderrennet, Beitostølen Helsesportsenter og Storedal Kultursenter har minst like stor aktualitet i dag. Utanforskap og ekskludering er utfordrande for fleire menneske enn dei som er definert som funksjonshemma, ikkje minst hjå ungdom.

  • Frå arkivet etter Anna og Erling Stordahl (Foto/Photo)
    1/1
    Arkivet etter Anna og Erling Stordahl er på Valdres Folkemuseum og er på lista over Noregs dokumentarv. Foto: Cathrine Dokken