Hopp til hovedinnhold

4 X ARKITEKTUR

Temakveld om arkitektur og stedsutvikling

Hedmark og Oppland Arkitektforening (HAF) og Valdresmusea inviterer til temakveld om arkitektur.

Moderne og bærekraftig levesett på bygda – hvordan skal vi bygge og bo i Valdres framtida? Hvordan vil det gjenspeile seg i bebyggelsesstrukturen? Hvordan bygger vi videre på det som finnes fra før?

Fire engasjerte arkitektkontor vil fortelle om prosjekter de jobber med, og dele deres tanker om arkitektur og stedsutvikling.

STED: Valdres Folkemuseum 
TID: Torsdag 25. november kl. 18.00
ARR: Hedmark og Oppland Arkitektforening og Valdresmusea
PRIS: Kr 100 (gratis for dei med årskort)
Museumskafeen er åpen i forkant

ASAS Arkitekter har stor portefølje med prosjekter og er et kontor med lang fartstid. Kontoret har i dag tre avdelinger med til sammen 18 ansatte. Kontoret startet opp som Aursand og Spangen Arkitekter på Hamar i 1980. Det er leder ved avdelingen på Hamar, Espen Nordli Larsen, som kommer fra ASAS. Han skal fortelle om det nye aldershjemmet i Vestre Slidre og tilbygget på Beitostølen Helsesportssenter.

Kastler Skjeseth er et Oslo-basert kontor som ble etablert i 2015 av Amandine Kastler og Erlend Skjeseth. Kontoret jobber i hovedsak med transformasjon av gamle bygg. I tillegg underviser de på Oslo Arkitektskole og AA London. Det er Erlend som kommer og skal fortelle om kontorets pågående prosjekter, blant annet ombyggingen av låven på Balke-senteret på Toten.

Snøhetta har vunnet flere prestisjetunge, internasjonale konkurranser og har prosjekter over hele verden og i hele Norge. De har designet den nye basisutstillingen «Rotasjon» på Valdres Folkemuseum. På temakvelden kommer Marius Hauland Næss, han skal blant annet fortelle om et spennende prosjekt om stedsutvikling på Hadeland.

Stiv kuling - Mer informasjon kommer.

--

Temakvelden 4 X ARKITEKTUR: Rural kompleksitet» er et kveldsarrangement for alle interesserte, arrangert av Valdresmusea og Hedmark og Oppland Arkitekturforening. Kveldsarrangementet følger arkitekturforeningens fagdag «Rural kompleksitet – Arkitektur på bygda».

Museum24:Portal - 2024.04.07
Grunnstilsett-versjon: 1